ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Η ψηφιακή πλατφόρμα «HERACLES PANORAMA» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ φιλοξενεί πάνω από 1.500 έργα τέχνης καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, καθώς και σπάνιο φωτογραφικό υλικό που ζωντανεύει την ιστορία της Ελλάδας μεταπολεμικά.
Δημιουργήθηκε με διττό σκοπό:
  • να παρουσιάσει στο φιλότεχνο κοινό μοναδικά έργα τέχνης της συλλογής του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ που φιλοτεχνήθηκαν από περισσότερους από 60 καλλιτέχνες για να κοσμήσουν αποκλειστικά τα ετήσια ημερολόγια που εξέδιδε ο Όμιλος την περίοδο 1956-2009. Μέσα από τις σελίδες των ημερολογίων ξεδιπλώνεται η ιστορία των εικαστικών τάσεων που διαπερνούν τη σύγχρονη ελληνική ζωγραφική προβάλλοντας ορισμένες από τις πιο λαμπρές στιγμές της.
  • να ταξιδέψει τον επισκέπτη στην βιομηχανική ιστορία του τόπου μας, όπως αυτή εξελίσσεται από το 1923 και μετά, η οποία είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ιστορία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, η ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελεί διαχρονικά βασικό άξονα δράσης και σταθερή δέσμευση. Μέσα στις πρωτοβουλίες στήριξης και προβολής της νεοελληνικής τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό εντάσσονται τόσο το ετήσιο ημερολόγιο του Ομίλου που προβάλει λαμπρές στιγμές  όσο και η στήριξη καλλιτεχνικών δρώμενων.